درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

جزئیات بیشتر از عملیات موشکی سپاه علیه پایگاه ‌آمریکایی

آنچه در این عملیات بسیار مهم است و برای اولین بار اعلام می شود این است که موشک های قیام در این عملیات از سامانه مختل کننده رادار برخوردار بوده و مجهز به کلاهک های بارانی بودند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 08
کد خبر: ۳۳۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، نیمه شب گذشته نیروی هوافضای سپاه پاسداران طی عملیاتی، پایگاه عین الاسد در عراق که مقر نیروهای آمریکایی است را مورد حمله موشکی قرار داد.

 

 سپاه در این عملیات از دو موشک فاتح 313 با برد 500 کیلومتر و قیام با برد 800 کیلومتر استفاده کرده است.

 

ازجمله نکات مهم در این حمله این بود که سامانه های دفاعی آمریکا نتوانستند موشک های مهاجم را مورد اصابت قرار دهند که از جمله دلایل آن سرعت بسیار بالای موشک های فاتح 313 است که مورد اصابت قرار گرفتن آن را سخت می کند.

 

اما آنچه در این عملیات بسیار مهم است و برای اولین بار اعلام می شود این است که موشک های قیام در این عملیات از سامانه مختل کننده رادار برخوردار بوده و مجهز به کلاهک های بارانی بودند.

 

این برای اولین بار است که این دو مولفه در موشک قیام اعلام شده و علیه اهداف عملیاتی بکار گرفته می‌شود.

 

سپاه پاسداران درحملات گذشته علیه تروریستهای داعش در سوریه نیز از موشک قیام استفاده کرده بود که به دلیل متمرکز بودن اهداف در آن دو عملیات، موشک ها به کلاهک منفرد مجهز بودند ولی در عملیات اخیر به دلیل گسترده بودن هدف از کلاهک های بارانی استفاده شده و برای همین دهها انفجار در پایگاه مورد هدف صورت گرفته است.

 

از دیگر اطلاعات رسیده این است که سپاه در عملیات نیمه شب گذشته تنها علیه پایگاه عین الاسد که یکی از مهمترین پایگاه های در اختیار آمریکاست اقدام کرده است.

 

از طرف دیگر، در زمان اجرای عملیات، تمامی یگان های موشکی در حالت آماده باش کامل بوده و به آمریکایی ها نیز اطلاع داده شده بود که در صورت اقدام متقابل، با پاسخ بسیار سنگین ایران مواجه خواهند شد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر